Corso Café-menu


Cateringformules

Download
Cateringformules
Cateringformules Campus Corso
Corso Catering.pdf
Adobe Acrobat document 1.0 MB

Hilda's Kump-à-Tat

Op verzoek en ter afwisseling van onze Afrikaanse lunch presenteert Hilda op woensdagmiddag haar beroemde Kump-à-tatjes. Dit van oorsprong Turkse aardappelgerecht maakt ze met enkele speciale Hilda-toppings: Bourgondisch (met kaas en spekjes), Mexicaans en Meditteraans. 

 

Een Kumpatat is een gepofte aardappel uit de oven, geprakt met goede boter en kaas en de topping naar wens. De naam verwijst naar het Turkse Kumpir-gerecht, in combinatie met de Belgische aardappel. 

 

De Kump-à-tat bouwt verder op de basis van de aardappel (kumpir) maar experimenteert met culinair complexere smaken en kleuren, waar door je tot een volwaardig smaakvol en voedzaam gerecht komt.

 

Smakelijk!

 

Meer info? hilda @ campuscorso . be