Met onze warme en uitnodigende sfeer bieden we op Campus Corso een aantrekkelijk podium voor aankomende en ervaren artiesten.

 

Onze intieme locatie maakt een gezellige, intieme setting mogelijk, erg aantrekkelijk voor opkomende artiesten. Onze zaal is een toplocatie die rechtstreeks contact en een persoonlijke connectie met het publiek mogelijk maakt.

 

Zaal Corso biedt een ongecompliceerde setting in een relaxte omgeving. Het publiek zit op banken, in fauteuils, op stoelen of genieten staand van de muziek. Zaal Corso is een laagdrempelige plek om op te treden. Wil je starten starten als muzikant, je werk willen uitproberen voor een responsief publiek dat aanvoelt als een community? Neem dan contact met ons op. De uitstraling van onze zaal is ietwat bohemien, zeggen sommigen. De vaste vleugelpiano (Schimmel, bouwjaar 1967) maakt deel uit van onze zaal waar we live muziek vieren en prioriteit geven.

 

Het bord op de achtergrond met de tekst “Learning Station - United All” vat onze filosofie van inclusie en leren goed samen. Wil je als artiest en artistiek ondernemer groeien en deel uitmaken van een collectief dat samenhorigheid en diversiteit waardeert, aarzel dan niet om naar Campus Corso te komen. Benut je kans op exposure in een ruimte die openstaat voor spontane en experimentele optredens en maak optimaal gebruik van de netwerkmogelijkheden op Campus Corso samen met andere creatieve mensen die willen samenwerken en hun projecten willen laten groeien. 

 

Opgelet: Campus Corso beschikt niet over een muziekvergunning van 95dB. We beperken ons daarom tot akoestische (unplugged) optredens.