Ontwerp:

 

Via de ingang in de Diestsestraat (winkelwandelstraat) kom je binnen in het "Corso Cookie Café". Hier kan je terecht voor je dagelijkse kop koffie, thee, milkshake of vruchtensap. Verderop in het eerste gedeelte vind je (vanaf november 2023) onze beautycorner, gevolgd door de halfopen keuken. In de binnentuin kan je overleggen met je studiegenoten of je zakenpartners. Heb je meer privacy en stilte nodig, boek je de lounge op het podium of de skybox boven op het balkon.

 

Wil je vergaderen of repeteren met een groep collega's, dan kan je terecht in de meeting room die uitgeeft op de stadstuin.

 

Wil je repeteren of plan je een voorstelling (muziek, theater, comedy, performance, installatie...) of evenement (expo, markt, afterwork, nascholing, netwerkevent...)? Dan ben je op Campus Corso aan het juiste adres. Wij werken samen met jouw organisatie graag een passende oplossing uit.

Wil je vaste bewoner van Campus Corso worden, kan je op het balkon een duplex-werkruimte huren. Occasionele bewoners kunnen gebruik maken van de flex-ruimten en call booths.

 

Wij voorzien ook een opname-/podcaststudio met reservatiesysteem.

 

Interesse om jouw activiteit op Campus Corso te laten doorgaan? Neem contact met ons op via het contactformulier.